sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Uutuuksia olohuoneessa

Eilen selaillessani Tori.fi -sivustoa osui silmääni myynti-ilmoitus Kartellin Bourgie-valaisimesta. Siitä se ajatus sitten lähti ja jo samana iltana kruisailin hakemaan valaisimen. Kyseinen valaisin on niitä, joista olen vain etäisesti haaveillut hintansa vuoksi. Nyt kävi hyvä tuuri ja sain vain 100 eurolla tämän kaunottaren. Siinä on jalassa muoviosa ihan pikkuisen rikki, siksi hinnanalennus. Olen sitä mieltä, että tämä maailma on aivan riittävän täynnä tavaraa. Haluan ostaa ostokseni second handina, edullisemman hintansa vuoksi mutta myös ihan periaatteesta, niin usein kuin mahdollista. 


Valaisin on yllättävän suuri ja valaisee hyvin kolmen lampun ansiosta. Omani on varustettu himmentimellä, eli valon määrää voi säätää tarpeen mukaan. Huomasin, että Vepsäläisellä olisi nyt musta ja kirkas Bourgie tarjouksessa klik.



Meille on tullut muuten taas uusi olohuoneeen matto. Edellinen matto oli esittelyssä loppukesästä. Se päätyi loppujen lopuksi kirppispöytääni myyntiin, sillä menetin hermoni totaalisesti sen ryttääntyessä mytyksi kissojen ravatessa ympäri asuntoa erityisesti öisin. Niiden lempipuuha taisi olla maton ryttääminen ja siinä ryttykasassa leikkiminen :D. Nyt meillä on hyväksi havaittu Koodi Jasmine matto Hobby Hallista. Väri on juuri hyvän valkoinen, se on riittävän jämäkkä ja erittäin helppo imuroida. Kovin muhkea se ei ole, mutta kissataloudessa onkin hyvä, että matto on ohuempi ja helppo pitää puhtaana. 




Näihin letkeänlaiskoihin tunnelmiin toivotan oikein rauhaisaa itsenäisyyspäivää! Meillä ulkona ropisee sadetta jo kolmatta päivää. Kohta taidan vetäistä sadevaatteet ja kumpparit jalkaan ja lähteä ulkoilemaan ja virkistymään raikkaaseen sateeseen.





4 kommenttia:

  1. Voi mitkä kissanpäivät pehmoisella matolla ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja tosiaan kissat ja myös omistaja tykkää nyt kun vihdoin on mattoasiat reilassa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Ja tosiaan kissat ja myös omistaja tykkää nyt kun vihdoin on mattoasiat reilassa.

    VastaaPoista