sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Keittiön uudet jutut

Alessin leipälaatikko sai kyytiä sen jälkeen, kun bongasin Prismasta uuden leipäboksin, joka näyttää mielestäni paljon paremmalta.


Vertailun vuoksi alla kuva vanhasta leipälaatikosta. Näin jälkikäteen ajateltuna se näytti joltain suikulaiselta munalta.



Lisäksi keittiöömme on rantautunut Karita Tykän kirja Hyvää Huomenta - raakaruokaa ihaniin hetkiin. Aihe on sydäntäni lähellä ja kirja sopii muutenkin väritykseltään köökkiimme. En ole vielä testannut ruokaohjeita, postailen sitten kun innostun kokkailemaan kirjan innoittamana. En ole maailman ahkerin kokki, vaikkakin erittäin harvoin syömme valmisruokaa tai käymme ulkona syömässä. Viime viikon syömiseni koostuivat salaateista ja kalakeitosta. Yleensä teen parin-kolmen päivän ruoat kerralla, sillä minulla on muutakin tekemistä kuin pyöriä lieden ääressä työpäivän jälkeen päivittäin. Ruokailumme koostuvat pääosin kasvis- tai kalaruoista. Luomukananmunat ovat myös tärkeä proteiininlähde.

Ikean lasipurnukka löysi vihdoin lopullisen käyttötarkoituksensa riisikakkujen säilömispaikkana. Pääsääntöisesti gluteenittoman viljan käyttäjinä tulee meillä riisikakkuja syötyä kenties normitaloutta enemmmän.


Hyvää viiikonlopun jatkoa!

<3 Magia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti